Joghurtos, uborkás sült hal

2020.03.17

Hozzávalók:

  • 30 dkg Tengeri hal
  • Fél Citrom leve
  • 2 dkg Margarin
  • 1 Ecetes uborka
  • 2 evőkanál Joghurt
  • 2 evőkanál Mustár
  • Fehér bors
  • 25 dkg Vegyes zöldség

Elkészítés:

A halat vagy haldarabokat kivesszük a fagyóból és amíg kienged, rácsöpögtetünk egy fél citrom levét. Közben az ecetes uborkát lereszeljük. Ahogy a halacska felengedett, szárazra töröljük, majd sóval és borssal fűszerezzük.

Előveszünk egy tűzálló tálat vagy tepsit, amit margarinnal kikenünk. Ebbe belehelyezzük a halakat, majd 15 percig sütjük közepes fokozaton előmelegített sütőben. Ezzel párhuzamosan összekeverjük a mustárt, a reszelt uborkát és a joghurtot.

Ha letelt a 15 perc, kivesszük a halat és megkenjük a tetejét a kikevert joghurtos masszával. Visszatesszük még a sütőbe körülbelül 10 percre. A grillezett zöldséggel tálaljátok.

Forrás: receptvaros.hu

1141 Budapest, Szugló utca 132. 
Minden jog fenntartva 2019
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el